Abonnement

Abonnement Verzuimbegeleiding

Wij adviseren om een abonnement op verzuimbegeleiding af te sluiten als uw bedrijf 15 of meer dan 15 medewerkers heeft. Daarmee heeft u vrij toegang tot alle onderstaande onderdelen hiervan. Het voordeel van een abonnement ligt in de volgende zaken:

We kunnen dan optimaal uw medewerkers bijstaan en ondersteunen. Immers: wij zijn met korte lijnen en directe contacten veel meer een onderdeel van uw bedrijf.

  • Wij kunnen u beter onderbouwd adviseren op het gebied van verzuim en arbo.
  • Er wordt niet ‘beknibbelt’ op het aanvragen van spreekuren. Dat maakt dat de drempel laag is en dus dat we u in een vroeg stadium al kunnen helpen. Daarmee kan langdurig verzuim worden voorkomen.
  • Wij kunnen met u afspreken maken om een deel van de werkzaamheden betreffende bijvoorbeeld het oproepen van verzuimende medewerkers, uit uw handen te nemen.
  • We kunnen uw medewerkers middels het Arbeids Omstandigheden Spreekuur, zo goed als mogelijk begeleiden en bijstaan, ook als zij niet verzuimend zijn.
  • Onze abonnementen en dienstverlening zijn ‘eilandoverstijgend’; wij zijn u ook van dienst op Aruba, Curaçao, Saba, St. Eustatius en Sint Maarten.

Verrichtingen basis Verzuimbegeleiding

Voor kleinere bedrijven (< 15 man), adviseren wij om een samenwerking op verrichtingen basis aan te gaan. Dat betekent dat u voor een klein bedrag per persoon per maand bij ons aangesloten bent en dat alle gegevens van uw medewerkers veilig bewaard worden via ons verzuimmanagement systeem, dat gehost wordt in Nederland. Daarnaast kunt u van alle producten en mogelijkheden die we hebben, gebruik maken.